despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Spatiu verde in Sectorul 4

Mai poti zice ceva? Tabla pe care scrie SPATIU VERDE e mai mare decit spatiul verde insusi! Iar gardul ii va tine deoparte pe toti pechinezii care au pingarit sistematic iarba. Lucrurile nu se opresc aici: in sectorul 4 trebuie sa fie citeva mii bune de spatii de-astea verzi; pe fiecare Piedone o sa puna tabla de-asta. Pe spatiile verzi mai mari (cam cit sufrageria mea), tabla o sa fie mai mare; iar in fata parcului o sa scrie cu litere de neon, mari de 20 de metri:

SLAVA

PRIMARULUI NOSTRU

PIEDONE INTAIUL,

INVERZITORUL IERBII SI

CTITORUL DE GARDULETE!

Insa ce face Piedone acum nu e nou. Daca vreti sa stiti, moda asta a fost lansata in Sectorul 5, de Calin Catalin Chirita (1996-2000) si continuata de Ontanu, Vanghelie, Gherasim, Poteras… pentru unii poate parea ciudat, dar Basescu n-a adoptat-o. Si tot o frintura de istorie – sectorul 4 a avut si singurul primar care-a fost arestat: Marin Lutu (in 2000).

Later edit: Piedone a dat jos dupa vreo doua saptamini tabliile astea.

2 comments to Spatiu verde in Sectorul 4

  • ciment incins

    In sectorul 4 toate spatiile verzi de pe langa blocuri s-au redus in favoarea parcarilor cimentate, desi legea spune ca nu se schimba destinatia spatiilor verzi….Reducereaa spatiilor verzi de pe langa blocuri va continua exponential cu cresterea numarului de masini?! Nu aceasta este solutia ! Poate realizarea de parcari supra/subterane….fara ca romanul sa parcheze neaparat la usa blocului!Va rog sa veniti sa vedeti in sectorul 4 cum au rasarit nenuimarate PARCARI PE SPATIILE VERZI DINTRE BLOCURI!

  • Daca intrebi la primarie, o sa ti se raspunda ca parcarile betonate sint de fapt pavate cu dale prin care creste gazonul; in realitate printre dalele alea nu cresc decit buruieni si se string chistoacele de tigari.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>