despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

impresie despre Revelion: restaurantul Piccadilly

Public în continuare impresiile voastre. Iat-o pe a doua!

scris de un muc

Salutare,

As vrea sa povestesc experienta de la petrecerea de revelion facuta la restaurantul Piccadilly din Bucuresti.

Ne-am hotarat in ultimul moment sa mergem la restaurant. Trebuia sa petrecem acasa pentru ca initial consoarta trebuia sa lucreze in noaptea de revelion dar, printr-un concurs fericit de intamplari, a putut sa faca schimb de tura in ultima clipa. Drept urmare l-am ales pe cel mai apropiat de casa.
Am fost 4 persoane, 2 cupluri mai exact, si am platit 340 de lei de persoana. In acest pret au intrat bauturi la liber (open bar cu whisky, vin alb si rosu, sucuri, cocktailuri, cafea etc- practic all you cand drink), antreul, felul 1, felul 2 si desert.

Antreul: tartine cu icre de manciuria si pateu de gasca cu gem de coacaze, prosciuto, salam Napoli, rulada de somon cu spanac si crema de branza fina, salata de telina cu capere si creveti, gogosari umpluti cu ton si altele de care nu imi mai amintesc acuma. Nota 8

Felul 1: somon gatit intr-un mare fel cu “baby carrots” (morcovi mici), broccoli si parmezan. Nota 9

Felul 2: rulada de curcan cu mere coapte si purcelus la tava cu cartofi cu rozmarin si muraturi. Nota 10

Servirea: excelenta; la un moment dat chelnerita care se ocupa de noi cum vedea ca s-a golit un pahar cum il umplea la loc sau intreba daca vrem altceva; tot personalul de serviciu era cu zambetul pe buze si atent la nevoile tale. As putea sa ii compar cu stewardesele de la Lufthansa. Nota 10

Desert: Tort de tiramisu; cam banal. Nota 7

Distractie: Fiind tineri nu ne dam in vant dupa muzica populara si am avut o surpriza placuta deoarece au fost doar 4 astfel de melodii; in rest ce se aude la radio: muzica din anii 80, 90 si azi. mai veche dar si mai noua si bineinteles nelipsitul meniaito (pam pam pam). La un momnet dat au aparut si o pereche de dansatori care facut demonstratii apoi au luat din invitati la dans. O singura neplacere a fost pe la ora 2 cand s-a stricat una din boxe si vreo 20 de minute am ascultat muzica mono. In rest artificii la ora 12 si o tombola cu premii pe la 12.30. Nota 9

Organizare: Foarte buna. Restaurantul este pe 2 nivele dar gazdele au asigurat aceleasi standarde de distractie pentru ambele etaje. Asezare buna a meselor, loc pentru dans; nu au existat probleme de genul “nu va gasim masa”, “nu va gasim rezervarea” etc. Mi s-a parut insa ca s-au lungit foarte mult. Trebuia sa ajungem incepand cu ora 21.30, antreul s-a servit la 23 iar tortul pe la 4.30.

Din punctul meu de vedere a fost o experienta foarte placuta, consider ca a meritat fiecare banut dat si acord nota 9.50

PS: in alegerea facuta au contat faptul ca era foarte aproape de casa (5 minute de mers pe jos), amabilitatea personalului cand am facut rezervarile (am primit inclusiv 2 cafele din partea casei cat au facut factura) dar mai ales faptul ca am mai fost acolo de 2 ori in decursul lui 2012 si de fiecare data servirea, comportamentul si mancarea au fost excelente.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

1 comment to impresie despre Revelion: restaurantul Piccadilly

  • Bravo 😀

    Exista un proverb care circula pe vremea Împuşcatului Plâns de Pensionari şi care zicea cam aşa: “du-te la un restaurant unde mâncarea şi servirea sunt mai bune, chiar dacă nu e gomos, fiindcă la un restaurant gomos şi fiţos o să te alegi cu tortul de la nunta bunicii.”

    ~Nautilus

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>