despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

La Issa din nou

Cînd dau de cîte un lucru bun, nu-l las; aşa că, de cîte ori am ocazia, trec prin Brîncoveanu, să văd ce mai pot cumpăra de la supermarketul Issa.

Neapărat să încercaţi burgerii de vită. Nu ştiu cum ar trebui să fie un burger adevărat – făcut de ăl mai priceput american. Nu ştiu nici dacă există aşa ceva – adică burger adevărat; poate-o fi ca pizza, despre care cine poate zice că e ca la mama ei?

Dar burgerii de la Issa sînt cei mai gustoşi burgeri pe care-i puteţi cumpăra în oraşul ăsta; grozavi burgeri! Nu mă prea pricep eu la geopolitică – le mai încurc – dar pare un pic ironic să vezi cît de bun e un produs american făcut de nişte măcelari musulmani.

Ce altceva-mi place la Issa? Dulciurile. Au o groază de biscuiţi – cu cremă şi fără, bombonele, ciocolăţele turceşti; mai gustoase de un milion de ori decît dulciurile româneşti şi poloneze cu care sînt împînzite supermagazinele noastre de zi cu zi. Da; pentru că turcii-s mai de modă veche decît noi; n-au uitat că e frumos să dăm copiilor dulciuri delicioase: că de-aia-s copii, să fie răsfăţaţi!

E tare bine la Issa.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>