despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Matty: una pe zi

6 comments to Matty: una pe zi

  • Ando

    e…piramidala 🙂 🙂 🙂

  • Dan

    Asa e si acum in relatia cu institutiile statului roman; acelasi gen de acte, cerere, dosar cu sina, negatie, referat, certificat. Oricum, stiati ca daca parintii nu sunt casatoriti copilul nou nascut va primi alocatie de la primarie numai dupa ce se face vizita sociala? Bine, nu e cazul meu insa… deh!

  • Ando

    @Dan- poate spun o prostie: pai nu s-a legalizat concubinajul?
    Si ce constata “vizita sociala” ? adica exista posibilitatea ca noul nascut sa nu primeasca alocatia – functie de constatarile de la “vizita” ?
    Te doare bila 🙁

  • Dan

    Pai statu’ roman considera implicit ca orice copil “din flori” s-a nascut intr-un mediu promiscuu deci e de datoria parintilor sa demonstreze contrariul. Iar daca parintii au adrese diferite in buletin atunci e si mai rau: se merge mai intai la primaria de unde nu vrei sa iei alocatie pentru a lua negatia, apoi te duci la cealalta primarie care iti primeste dosarul (dosar cu sina!) si iti da banii dupa vizita sociala. La vizita aia iti vine un amarat de inspector din primarie, platit pe salariul minim, sa vada ca ai apa curenta si ca ai dat cu matura sau cu aspiratorul in casa in ultimele 2 luni. Cel mai adesea da semnatura necesara si primaria iti vireaza aia 200ron pe luna in cont; in cazurile chiar problematice se ia intr-adevar copilul si se baga in plasament (evident ca ultim resort). Dar de unde am pornit? De la birocratie, heh!

  • hm

    … si unde am ajuns ? 🙂

  • Ando

    …deci Matty a fost si vizionar !

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>