despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Studentul Anului premiază pentru a X-a oară excelenţa în mediul universitar

Cu scopul de a răsplăti cei mai buni studenţi din ţară pentru performanţele şi cunoştinţele lor în cinci domenii reprezentative, cea de-a X-a ediţie a Galei Premiilor Studentul Anului se va desfăşura anul acesta la sala ArCuB din Bucureşti, pe 28 mai.

Arhitectură, Drept, Jurnalism şi Comunicare, Economie şi Medicină sunt categoriile la care 25 de tineri aspiră să câştige distincţia de Studentul Anului 2013 şi premiul cel mare, în valoare de 1500 de euro. Finaliştii intraţi în cursă au fost aleşi în urma unei competiţii organizate la nivel naţional de Studentul Anului, proiect de tradiţie al asociaţiei studenţeşti Voluntari pentru Idei şi Proiecte.

Dorindu-şi să le recunoască meritele şi să îi încurajeze pe studenţii de elită să aibă încredere în aptitudinile lor, demonstrându-le că pot fi cei mai buni, proiectul se adresează studenţilor care au iniţiativă şi se dedică studiului din pasiune şi convingere.

Pentru a intra în competiţie, participanţii au trebuit să rezolve o temă de concurs specifică, propusă de către Westfourth Architecture, Architect Service si West Group Arhitecture (Arhitectură), KPMG (Drept), Capital Partners si Codecs (Economie), Starcom (Jurnalism şi Comunicare), Actavis şi Sindan Pharma (Medicină), temă care i-a provocat să îmbine creativitatea cu informaţiile acumulate de-a lungul anilor în domeniul respectiv. Juriul format din specialişti şi profesori universitari a ales cele mai bune lucrări, câştigătorii urmând a fi anunţaţi în cadrul evenimentului formal de încheiere a concursului. Premiile câştigătorilor pe fiecare categorie vor fi înmânate de reprezentaţi ai partenerilor oficiali, într-un cadru elegant.

Gala de Premiere îi va aduna pe cei mai buni studenţi împreună cu profesioniştii şi liderii de opinie ai domeniilor pe care le studiază şi în care doresc să-şi dezvolte o carieră de succes. Printre cei prezenţi se vor afla Niels Schnecker şi Raed Arafat, făcând parte din juriul competiţiei, iar evenimentul va fi prezentat de Sanda Nicola.

Pe lângă decernarea premiilor speciale acordate de cei care susţin proiectul, invitaţii se vor bucura de numeroase surprize şi momente muzicale, care vor transforma Gala într-un spectacol al excelenţei. De asemenea, întregul eveniment va putea fi urmărit prin livestreaming la adresa http://www.facebook.com/StudentulAnului.VIP.

Cu 3 zile înainte de premiere, nominalizaţii celor 5 categorii sunt aşteptaţi în Bucureşti, pentru a lua parte la o serie de traininguri special construite pentru ei pe diverse teme cum ar fi “Leadership” sau “Personal Branding”. Aceste training-uri sunt susţinute şi organizate cu sprijinul companiei PETROM, partener al proiectului „Studentul Anului”. Pe parcursul acestor zile, participanţii vor avea ocazia să formeze o comunitate a celor mai buni studenţi din ţară şi să interacţioneze cu membrii juriului, proiectul având ca finalitate apropierea mediului business din România de tinerii viitori profesionişti.

Studentul Anului este un proiect al asociaţiei studenţeşti „Voluntari pentru Idei şi Proiecte”, aflat la cea de-a X-a ediţie.

Persoană de contact: Antonia Marcu (Project Manager) | Telefon: 0726 963 461 | E-mail: antonia.marcu@vipromania.ro

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>