despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

Din nou la patiserie: toate-s bune

… intr-un loc unde mi-am umplut burta cu niste merdenele grozave mai demult. Am trecut din nou pe-acolo, si am gasit locul neschimbat; aceeasi servire prietenoasa, acelasi patron care stie meserie, si-aceeasi mama de patron care stie patiserie.

Nu vreau sa va sperii, dar daca luati merdenele cu carne de-acolo, o sa gasiti inauntru ceva care-o sa va puna pe ginduri. Inauntru au carne.

Locul este la intersectia Caii Grivitei cu actualul Mircea Vulcanescu (fost Stefan Furtuna), acolo unde pe vremuri coteau tramvaiele ce-ntorceau la Catedrala.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>