despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Răspunsuri şi comentarii (IV)

scris de Alexandru Dinu

Super fotografia trimisă de Cătă. Am încercat să o pun alături de imaginea prezentă. Nu am înţeles prea bine în ce an a fost făcută, tramvaiul văd că întorcea chiar la fabrică.

Am localizat clădirile respective, în poza veche se vede şi Turnul de Paraşutism. De asemeni deşertul rămas pe locul întreprinderii Electroaparataj. În prima echipa de handbal masculin a clubului Recolta juca un profesor de sport de la Şcoala 21, Spătaru Dan. Clubul Recolta era de fapt o încrengătură a Stelei, administrat şi finanţat de ei.

2 comments to Răspunsuri şi comentarii (IV)

  • C.D.Mocanu

    Da domnule Dinu, tramvaiul 13 intorcea la Bulevardul Marelui Stadion, 14 îşi continua drumul şi întorcea ca şi azi la Granitul.La capătul celălat al bulevardului era Stadionul 23 August. In curtea bazei sportive Recolta se văd în ordine începând din stânga: terenul oficial (rar utilizat pentru antrenamente), bazinul de înot, terenul de antrenamente, clădirile administrative si vestiarele utilizate vara, sala.De aici au plecat spre performanţă câţiva handbalişti mari ai României.

  • cata

    Pe unde am gasit fotografia nu era precizat si anul realizarii,dar cred ca anii sunt 1962-1964,dat fiind stadiul blocurilor dintre Potcoava si Gloria .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>