despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: răspuns de la Lidl

După ce am întrebat magazinul Lidl de ce femeia aceasta cerşeşte cu copilul în parcarea magazinului de pe strada Doina, e drept că n-am mai văzut-o. Lidl ne-a trimis şi acest răspuns, pentru care îi mulţumesc:

Compania Lidl a luat toate masurile necesare solutionarii acestei situatii neplacute si a trimis o adresa catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5 Bucuresti. Politia a fost de asemenea instiintata.

Lidl nu incurajeaza aceste actiuni, din contra ne simtim incomodati in acordarea unor conditii de cumparaturi la standardele cele mai bune cu care i-am obisnuit deja pe clientii nostri. Din pacate, o actiune concreta inmpotriva cersetorilor au drept sa ia doar cei de la Protectia Copilului si Politia Locala.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilul. Trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

4 comments to trezim copiii: răspuns de la Lidl

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>