despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

trezim copiii: pe Magheru

… nu trece seară, nu trece weekend, să nu văd cerşetori cu copilaşi pe Magheru – oriunde între Intercontinental şi Romană; dar mai ales pe partea cuprinsă între Scala şi Nottara. În poza de mai jos – luată vineri, pe 16 August, în faţa scuarului de la Cărtureşti – sunt patru persoane; peste un timp, mama cu cel mai mic copil a rămas acolo, iar ceilalţi s-au dus separat mai departe, în sus şi în jos – să aibă cu toţii mai mult succes la cerşit.

… cîteva seri mai tîrziu – pe 21 August – scena se repetă:

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

2 comments to trezim copiii: pe Magheru

  • Ando

    Am strania (şi neplăcuta) senzaţie că ăştia se înmulţesc în loc să dispară sau,măcar, să se împuţineze!
    E adevărat că şi cititorii au devenit mai vigilenţi.

  • hm

    nu, nu, chiar sunt tot mai multi cersetori cu copii!
    … si eu le multumesc tuturor care se implica!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>