despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

la Academie

… nu-i mult de cînd Mega Image a deschis, la Piaţa 1 Mai (în locul fostului magazin Altex, fost magazin de haine L’Affaire, fost… fost… ăăă… magazinul Tineretului pe vremea lu’ Ceaşcă) un magazin de produse congelate – AB Cool Food; scump şi fără muşterii. Asta, la parter. La etaj, se vede o chestie care-ţi face inima să crească: Academia Mega Image.

Ce-or învăţa viitorii comersanţi ai ţării? Să puie etichetele pe casoletele de carne? Să numere (magazinele Mega Image)? Să nu intre în magazinul greşit şi să se apuce să dea cu mopul?

Cin’ să ştie? Mega Image are, în orice caz, academie. O să-şi facă – în curînd – şi mitropolie, tribunal şi spital.

3 comments to la Academie

  • O fi academie pentru instruit clienti nu vanzatori 🙂
    Sau poate acolo se lanseaza de acum produsele si se dau premiile … Poate acolo se tin simpozioanele privind congelarea produselor … Poate acolo se cerceteaza indicatorii de piata …

  • Am aflat si eu ca acolo se scolarizeaza noi angajati(invatacei) cu sa dea buna ziua, sa stie cum sa discute cu o persoana nervoasa care e nemultumita, ce trebuie sa faca in postul pe care il va ocupa, etc. Treaba interna.

  • Ando

    Păi, dacă e aşa greu cu “bacul”…sunt buni şi “academicienii”!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>