despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

Pe unde sa te abati cind ti-e pofta

Fiecare loc bun este si foarte bun la ceva anume. Merita sa faci un ocol doar ca sa maninci repede-repede:

  • scovergile de la patiseria de pe Banu-Manta (peste drum de primarie)
  • violetele de la cofetaria Claus (tot pe Banu-Manta)
  • langosii si pateurile cu brinza de la patiseria de pe Kogalniceanu, colt cu Vasile Parvan
  • placintele banatene cu carne de la patiseria de pe Brezoianu (peste drum de agentia CFR mare)
  • hmmm…. orice de la patiseria Fadel (Calderon cu Maria Rosetti) – acolo chiar nu stii ce sa alegi
  • pricomigdalele de la cofetaria Raisa de pe Ferentari, colt cu Salaj

Sau poti sa te opresti nitel si sa savurezi…

Si zau asa, de cate ori te blochezi pe DN 1 incercind sa iesi ori sa intri-n oras, ia-ti un hotdog de la IKEA. E doar zece mii.

Si treci pe la Moghioros, pe la Nelutu, sa vezi ce gust are de fapt brinza.

4 comments to Pe unde sa te abati cind ti-e pofta

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>