despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Pizza la usa: de la cine?

E plin orasul de scutere si biciclete. O treime face curierat, o alta pur si simplu se strecoara repede (scuterele) si-n plus sanatos (bicicletele) inspre serviciu, si cealalta livreaza mincare. Si pizza e cel mai simplu de comandat si de livrat. Bun: eu cred ca nimeni n-o sa stie niciodata care e pizza adevarata, ba-n plus, cred ca nici nu exista asa ceva.

Este doar pizza buna-si e buna in primul rind daca blatul nu e prea ars, daca ceea ce e pus deasupra nu e prea prost si ieftin, si daca sosul nu e doar ketchup la galeata… deci, daca nu-ti bati joc de ingrediente si de preparare, n-ai cum sa nu faci o pizza decenta. Mai trebuie insa si s-o livrezi; iar orasul asta e si mare, si greu de strabatut, asa ca fiecare cartier are cel putin o firma-doua care livreaza repede si bine in partea aia de oras.

Avem insa pe cineva care livreaza peste tot, si bine? In afara de Jerry’s, care are 7 sedii, nu stiu. Si nici nu am nevoie: intotdeuna am mincat o pizza buna pe care-am primit-o rezonabil de repede; in plus, nu ma opreste nimeni sa-mi iau pizza direct de la ei.

1 comment to Pizza la usa: de la cine?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>