despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Cumparaturi: Selgros pe Valea Cascadelor

… in curind. Inseamna ca circulatia de weekend va fi si mai dificila pe Timisoara si pe Valea Cascadelor, mai ales ca atunci, la intersectia strazilor amintite, se tine si un talcioc. Selgros va fi fix vizavi. (nu doar in contextul asta, ideea prelungirii bulevardului Timisoara pina la linia de Centura e tot mai buna).

Pentru cumparaturi mai aproape de casa, e bine, daca stai in Drumul Taberei.

Sa nu uitam ca pe Bd. Timisoara, cu-o statie inainte de Valea Cascadelor, se afla si depozitul frigorific Continent, de unde se cumpara mai ieftin carne si mezeluri pentru consum casnic si micul comert. Pe canicula asta, e si cel mai rece loc din oras.

Later edit: iata si o harta a zonei (Bing Maps)

2 comments to Cumparaturi: Selgros pe Valea Cascadelor

  • Fii shi tu mai clar, ca nu se intelege unde exact va fi acel Selgros. Vizavi de ce?
    Si fiindca veni vorba, ce valoare adaugata are Selgros fata de Carrefour, Cora, Billa, Auchan? Nu ca le-ash indragi tare mult pe acestea patru.

  • hm

    E mai clar acum, dupa ce-am pus si-o harta. Selgros in sine nu-i nicio mare sfiriala – insa va fi mai usor de-ajuns din Drumul Taberei/Ghencea/Rahova acolo. Atita vreme cit cumparaturile sint sport de masa…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>