despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Ratatouille

Poţi să lauzi ceva de cîte ori este nevoie. Am găsit un ratatouille bun de tot într-un loc unde, în primul rînd, se manîncă: Il Cantuccio (sau după cum îl ştie mai toată lumea, La Pergola; cel de la Gara Filaret!).

Nu-i mare şmecherie să faci, cică, un ratatouille – trebuie dovlecei, vinete, roşii, ardei, usturoi, ceva condimente… Ai putea zice că-i din aceeaşi familie cu ghiveciul; dar la ce restaurant – în afară de cele turceşti – găseşti, de poftă, un ghiveci?

Ratatouille e pitit în meniul de la Il Cantuccio în secţiunea de Garnituri.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>