despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trezim copiii: continuăm la Lidl

Săptămîna trecută vă scriam despre cerșetoarea casei de la magazinul Lidl de pe strada Doina. Că DGASPC Sector 5 nu o găsește – asta e una; că magazinul Lild o încurajează, e cu totul altceva! Iat-o iar, miercuri pe 30 Iulie, dup-amiaza:

Bodygurazii șed la taclale cu cerșetorii – așa se face civilizație…

Îmi pare rău – aici e vina magazinului Lidl. Răspunsul magazinului a fost politicos – dar ca să-l şi credem, pur și simplu trebuie să vedem dacă ceva se mișcă:

Va asiguram ca mesajul dumneavoastra a fost redirectionat catre departamentul responsabil si deoarece scopul nostru este imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite, colegii nostri vor incerca sa solutioneze aceasta situatie pentru a evita pe viitor asemenea incidente.

Repet şi vă rog: dacă vedeţi un cerşetor cu un bebeluş (dormind sau nu) în braţe faceţi repede o poză cu mobilulAr fi grozav dacă aţi sesiza direct situaţia la Protecţia Copilului (ca să fie cît mai multe reclamaţii de la oameni diferiţi) dar, dacă nu vreţi asta, trimiteţi aici pozele (nu uitaţi data şi locul exact) şi scriem noi la D.G.A.S.P.C.

Adresa noastră este simplybucharest@outlook.com. Adresele şi telefoanele Direcţiilor de sector sînt aici.

—————————————-

„Trezim copiii“ este o iniţiativă cetăţenească şi particulară lansată de Simply Bucharest şi nu este afiliată nici unei organizaţii guvernamentale sau neguvernamentale. Oricine poate contribui cu fotografii, informaţii, acoperire media. Oricine poate prelua, susţine şi promova subiectul.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>