despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Elogiu incompetenţei

Că Primarul habar n-are de nimic, nu trebuie să dovedesc acum. Cred că trăieşte cu impresia că dacă amînă şi ignoră destul de mult un lucru, lucrul ăla va dispărea de la sine (că de, nu-i aşa, cel mai deştept cedează).

Uite că anul ăsta Primarul poate să se laude că incompentenţa sa a făcut un mare serviciu oraşului nostru. Atît de mult s-a făcut că plouă în chestiunea organizării circuitului automobilistic din jurul Casei Poporului, că organizatorii cursei s-au dus în Ungaria.

Aşa că aţi văzut: vara asta am circulat lejer, liniştiţi, fără străzi blocate prosteşte – ce mai contează că Bucureştiul va fi dat în judecată de organizatorii cursei, care aveau un contract semnat pînă-n 2015?

Oprescu a cîştigat – politica lui e cea bună, şi acum poate merge mai departe.

De exemplu, nu mai e nevoie să sape pasaje subterane; dacă avem cu toţii niţică răbdare, gropile de pe străzi se vor adînci îndeajuns de la sine.

4 comments to Elogiu incompetenţei

 • Pai… Oprescu si-a dorit sa fie Primar. Se descurca, nu? Adica nu se observa nimic din ce zice ca ar fi facut, in afara de niste pancarte de un galben bolnavicios.

 • hm

  Se descurcă! Iar strategia sa de struţ e năucitoare! Cumpărarea celor 20 de ceasuri publice de către ADMINISTRAŢIA LACURILOR ŞI PARCURILOR e exemplul perfect! PRIMARUL n-are nici o legătură! A.L.P.A.B. a luat toată vina în afacerea asta.

 • Freesys

  Eu nu stiu ce avea Bucurestiul de castigat din respectiva cursa? De cenu se vedea pe niciun canal cu profil automobilistic? Pentru ca respectivii piloti nu erau altceva decat niste parveniti imbogatiti din diverse tari ale lumii care si-au facut ei singuri un circuit automobilistic anual paralel cu cel FIA. In mod sigur castigatori de pe urma evenimentului erau hotelierii cu prostituatele aferente. O mizerie, bine ca nu se mai tine. Nimic sportiv.

 • hm

  Mult zgomot pentru nimic era cursa aia.
  in plus – 2 saptamani de trafic blocat si de prizonierat pentru cei cartierele Rahova-13 Sept-Ghencea

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>