despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

trebuie să o speli pe a ta, altfel va ajunge așa

AdiP a găsit mașinuța asta după închiderea ediției, cum se zice – n-am mai apucat s-o publicăm în episodul 55 al seriei cu mașini vechi. Dacă mă gîndesc bine însă, merge s-o publicăm și separat – pentru că reclama de pe ea chiar are haz: „trebuie să o speli pe a ta, altfel va ajunge așa”.

– exact, drăcia asta e pe post de reclamă la o spălătorie auto.

alte mașini cu… mesaj- aici.

15 comments to trebuie să o speli pe a ta, altfel va ajunge așa

 • hm

  Știi că ai dreptate? Ba chiar arată mai bine decât PT Cruiser..

 • PaulIP

  Masina are, totusi, dimensiuni “europene”.
  Sun curios ce marca/model e, si care e trecutul ei.
  Tot din categoria reclamelor cu/pe masini, mai e un Corvette in Mall-ul din Vitan, ca premiu la o tombola cu 3 masini de epoca (mai era un Dodge Challenger si inca o americana, pe care nu am identificat-o).

 • PaulIP

  Si numarul e pus la misto!
  Totusi, reclama asta arata cat de “mult” ne pasa noua de istoria auto. Cred ca suntem singura tara din UE care mai foloseste masini abandonate pe post de reclame.
  Am mai vazut masini-reclama in UK sau Germania, dar alea aratau foarte bine!

 • florin

  Culmea este ca o asemenea masina ar avea mare succes in America printre pasionatii de asa numitele RAT ROAD,masini cu caroserii ruginite dar cu mecanica de ultima ora.

 • Să nu fie ceva artizanal, o caroserie ,,inspirată” de una veche, pe un şasiu de te miri ce. Parcă mai era mai de mult o poză pe aici cu o dubiţă ,,vintage” care era cât se poate de nouă, dar modificată estetic.

 • Interesanta masina. Nu imi pare deloc cunoscuta forma. Clar e ceva european, probabil foarte modificat. Partea de mijloc a carosieriei seamana cu un Fiat Balilla 1935. In acest caz, portbajul e largit artizanal. Masca pare a fi adaptata de pe o Tatra T57.

 • hm

  Dacă nici tu nu știi ce este…. 🙂

 • Ando

  HM:aşa ne trebuie, dacă ne băgăm unde nu ne pricepem 🙁

 • @hm: nu e prima masina care m-a lasat batut, si nici nu va fi ultima…

  Oricum, https://www.flickr.com/photos/30797788@N03/5074890006/ pentru comparatie….

  Am trimis la experti!

 • PaulIP

  Da…, parca portbagajul e “din alt film”.
  @Dr: Nu cred ca se mai gasesc sasiuri pe gabaritul masinii asteia. Rotile cred totusi ca sunt originale, insa caroseria nu cred ca s-ar adapta pe un sasiu de la ceva nou.
  Cred ca dubita aia noua si “deghizata” in Citroen H este asta http://www.simplybucharest.ro/?p=24529 . Totusi, daca intr-adevar e facatura, e una reusita! Din unghiul in care e facuta poza aia, nu imi dau seama pe ce sasiu e duba din link.
  @hm: Apropo de Corvette-ul de care spuneam intr-unul din mesajele de mai sus: am trimis poze. 🙂

 • PaulIP

  @Dr2005: cred ca dubita e asta http://www.simplybucharest.ro/?p=24529 Totusi, cred ca in cazul masinii noastre, sasiul este cel original.
  @volganeagra: Da…, portbagajul pare din alt film. Sper ca masina sa aiba si zile mai bune…

 • PaulIP

  Na, ca iar am postat aceleasi “aberatii” de doua ori! 🙁
  Imi cer scuze! 🙁

 • hm

  tot „moderarea”-i de vina…

 • Am comparat pozele, cu pozele Fiatului si am ajuns la concluzia ca sasiul(caroseria) este de la Fiat, insa fundul si fata au fost modificate in timp. Iar stopurile actuale sunt puse recent si sunt imprumutate de la o LADA 2101.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>