la felul în care – ați văzut – unitățile noastre de alimentație publică își clamează tradiția, vom ajunge curînd să reconsiderăm atestarea documentară a Bucureștiului; cei 556 de ani n-o să mai fie de-ajuns: sigur se va găsi o covrigărie care să susție că se afla deja aici cînd Bucur ciobanul și-a lăsat turma pe avarii și s-a dus să-și ostoiască foamea…
Șoseaua Alexandriei are și ea un astfel de vestigiu de tradiție, pe lîngă cel ce ne-amintește de lupta cu fasciștii.
Dar au si sigla de la Turkey welcomes you adică de la Explore the carpathian garden-ul lor.
Şi-au luat…ţara înapoi 🙂
mi-am luat d-aici de câteva ori, că e la 200 de metri de mine. aveau acolo un şaormar mai dolofan care nu se zgârcea deloc cu ardeiul iute, îţi punea până ziceai stop :))
Am văzut în Bruxelles ,,boulnagerie” Paul şi dedesubt scris 1939. Paul al nostru de când zice că e?
Nici de-al dracu’ nu există vreun covrig, merdenea sau pateu în Bruxelles. Toată ,,bulanjeria” e dulce, de o dai în diabet.
Paul, mon cher: boulangerie et pâtisserie française depuis 1889
Au, da, 1899… http://www.instantstreetview.com/@50.8399,4.382244,162.07h,0.34p,0.67z
Ăsta e Paul-ul de l-am văzut eu săptămâna trecută. Nu ştiu de ce mă gândeam la 1939. Deci şi Paul cel bucureştean tot de la 1899 e?
Da, prin căile nepătrunse ale francizei