despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

spre gloria strîmbă a Bisericii

S-a gătat și lucrul la biserica Boteanu.

O fi frumoasă, o fi ieșit bine?

De un’ să știi – cînd treci pe lîngă ea vezi doar gardul ăsta îngrozitor:

Noi credem că popii se luptă cu dracii desenați pe ziduri? Poate. Dar atîția draci zac îndărătul zidurilor ridicate de popi, ca să se ascundă!

7 comments to spre gloria strîmbă a Bisericii

  • PaulIP

    Gardul in sine este frumos. Hidos cu adevarat este plexiglasul ala translucid care ascunde adevarata fata a unora dintre popi.

  • cristian ioan

    nu pot fi de acord cu exprimarea “devarata fata a unora dintre popi”
    Dar pavaza aceea translucida, tot mai raspandita dupa 2000, este intr-adevar HIDOASA!
    Nu este plexi, care e TRANSPARENT, ci policarbonat, anume turnat ca sa fie translucid, in curte sa intre lumina, dar tu sa nu vezi absolut nimic.
    De aceeea este tot mai greu sa realizezi un album cu “case furmoase din Bucuresti”, pentru ca indiferent daca sunt de la 1880 si restaurate frumos, sau ridicate in 2010, tot mai multe cladiri isi protejeaza curtea cu astfel de folii de policarbonat …

  • PaulIP

    Expresia “adevarata fata a unor popi” este, sa ma ierte Dumnezeu, cat se poate de actuala, din moment ce exista unii care nu au… “har”, ci doar pofte de bani. Au aparut si la televizor, in ziare sau pe siteurile de stiri. Nu pot sa contest adevaratele calitati ale unor oameni numiti pe drept “ai lui Dumnezeu”, dar nici existenta unor ” farisei”, printre care si IPS Daniel.

  • cristian ioan

    Ei, ma bucur mult sa vad ca recunosti ca exista oameni “ai lui Dumnezeu”!
    Referitor la “fariseu”, trebuie sa tii cont ca, asa cum noi, Maria Sa Poporul, l-am ales, reales si ras=ales pe keghebistul ranjit ion ilici, la fel tot noi, dreptcredinciosii, ni l-am ales ca sef suprem pe Daniel Ciobotea …

  • Oamenii îşi protejează curţile… ca să nu îi vadă nimeni din exterior. Ceea ce într-un fel e bine… şi eu aş face la fel dacă aş sta la curte, doar că eu aş face gardul din beton şi cu cioburi şi ţepuşe pe el. După aia aş putea face plajă dezbrăcat în curte fără să mă vadă nimeni :))

  • Ando

    Dr2005:doar ăia de la blocurile din vecinătate 🙂

  • Dr2005: de obicei, când stai la curte, gardurile de zidărie cu cioburi și țepușe atrag hoții, spărgătorii de geamuri, vandalii și alți inoportuni. Au cam același efect psihologic ca S 55 AMG parcat în fața unui bloc.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>