despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

sfatul specialistului

Dom’le, zic io, trebuie s-alegem cu grijă pe cei de care s-ascultăm. Mulți profeți mincinoși, mulți falși specialiști – pe cine să mai crezi?

Ia, bunăoară, să-i credem pe cei care ne pică-n urechi vorbe dulci. Dulci sau picante? – după gust. Iată:

“A manca saorma din cand in cand (de maxim 2ori/sapt) este un obicei ce nu are niciun efect negativ asupra sanatatii sau siluetei. E cu siguranta o alegere mai buna decat produsele de patiserie, snacks-urile, chipsurile si alte alimente de rontait. In final saorma este portia de carne, paine si salata rulata intr-un sandvis in loc sa fie pusa in farfurie. Atata vreme cat suntem zgarciti cu sosurile si cartofii, saorma poate reprezenta o alegere isteata ce tine cont de ritmul alert al vietii de zi cu zi”

Și nu zic eu asta, ci o specialistă! O specialistă adevărată! Nu în nutreț, ci în nutriție.

Și nu doar o specialistă, ci și o bună româncă – gata să ne elibereze de vina ascunsă, de grijile inutile – o femeie care știe că mîncarea națională trebuie promovată!

Asta e! Vom mînca și vom fi liberi!

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

4 comments to sfatul specialistului

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>