despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Doreleee! Muncim, mă, și noi?

Nimic nu-mi place mai mult decît paiul din ochiul camerei foto a celui care se umple de mînie cînd îl prinde pe Dorel șezînd în pauză, în loc să muncească.

Deși acel Dorel muncea deja la ora la care îngîmfatul își făcea cafeaua și – mai ales – deși Dorel are dreptul prin lege să se odihnească și să mănînce o tocană din borcan și să-și întindă oasele.

Dar așa-i omul făcut; să vadă doar puturoșenia flămîndului.

Uite-l pe… alt Dorel: îmbrăcat cu cămașă albă și cu ciorapi curați în picioare.

Dorel – ăla care-o trece pe-aici, cu hîrtia albă în care e-mpachetat parizerul – o avea dreptul să zică, și el… băăăă! da’ voi nu munciți, mă, astăzi?

Ba da, Dorele – zi-le.

imaginile – de la Ando

9 comments to Doreleee! Muncim, mă, și noi?

  • Ando

    Aşa,aşa! Bagă-mă în gura lor 🙁

  • hm

    lasă, că nici chiulu’ nu știu să-l tragă 😉

  • Dan

    Vezi sa nu fi pozat niste angajati Microsoft si sa nu-ti mai mearga Windowsu’ dupa aia 😉 Ca acolo in cladire e sediul din Romania al companiei respective.

  • hm

    na belea acuma!!!!

  • Ando

    Asta ne mai trebuia pe cap!Microsoft-ul 🙁

  • hm

    las-că-s ocupați cu windows 10 🙂

  • Ăştia au pauză de masă obligatorie de o oră în mijlocul programului. Şi nu au ce face în intervalul ăsta (deşi ştiu pe cineva care făcea 3 ture de Herăstrău cu bicicleta în pauza de masa).
    Nu mi-ar plăcea un astfel de program… mai ales că ora aia nu e plătită. E mult mai bine să mănânci în timpul programului 🙂 Eventual să ai noroc să lucrezi într-o clădire care adăposteşte şi o societate/instituţie publică şi care are bufet/restaurant propriu.

  • Ando

    @Dr2005:de acord cu ce zici dar mai ales că e pauză obligatorie şi când ai Herăstrăul la două minute, nu-i păcat să nu profiţi?

  • Vreo 5 minute îţi ia doar să traversezi porcăria aia de intersecţie (ştim cu toţii că Bucureştiul e anti-pietoni, mai are puţin şi ajunge din urmă Braşovul, unde nu sunt treceri de pietoni în intersecţii, ci cu vreo 50 – 60 m înainte şi doar pe 3 din cele 4 laturi). Deci 10 minute (o şesime) din pauză se duc aşa. Mai stai 10 minute la lift când te întorci (să zicem că la plecare mergi pe scări, dacă clădirea are scări accesibile şi nu sigilate şi utilizabiule doar în caz de incendiu), dintr-un foc 20 minute. Deci îţi mai rămâne juma’ de oră de Herăstrău (că 10 minute ţi le iei marjă de siguranţă să nu întârzii la birou), în care trebuie să şi mănânci.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>