despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Bună ziua am dat…

scris de Ando

Promiteam, mai demult, că o să mă adresez primăriei generale pentru a nu se pierde unul din frumoşii arbori de pe malul Dâmboviţei.

Zis şi făcut, iar pe 29 aprilie, am primit următorul răspuns.

Petitia dumneavoastra, adresata Primariei Municipiului Bucuresti prin intermediul site-ului www.pmb.ro, incarcata in data de 2015-04-28 15:49:46, a fost redirectionat/a spre competenta solutionare catre ‘Centrul de Protectia Plantelor’, Conform Ordonantei de Guvern nr. 27/30.01.2002, privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

A trecut timpul, am plecat în vacanţă şi, sincer, am uitat de mesaj.

Făcând curăţenie în căsuţa de mail, l-am regăsit şi pentru că nu primisem răspuns, l-am redirecţionat, de data asta direct către  C.P.P. – Centrul de Protecţia Plantelor (serviciu al primăriei generale).

La viaţa mea, am adresat destule petiţii diverselor autorităţi şi sunt suficient de tăbăcit la tot genul de răspunsuri primite.

De data asta însă, răspunsul C.P.P. m-a lăsat… mască:

Am primit petitia dumneavoastra, si va informam, ca la inceputul lunii mai am fost la locatia indicata de dumneavoastra si am efectuat tratamentul fitosanitar.

Prin urmare daca doriti cu exactitate un diagnostic exact si un tratament adecvat, va rugam sa va adresati Unitatii Fitosanitare Bucuresti, din cadrul Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, unde ei au posibilitatea sa duca probe la laborator, (Laboratorul de Carantina Fitosanitara), aceastea se pot face  gratuit prin UFB, iar dupa ce primiti diagnosticul,  va rugam sa va adresati din nou la noi pentru a efectua tratamentul fitosanitar conform diagnosticului dat.

Va multumim pentru intelegere.

Aşadar, noi – adică C.P.P. – am  făcut un tratament, chiar în lipsa “unui diagnostic exact”. O fi bun, n-o fi bun, asta n-are importanţă. L-am făcut. Dacă pe matale te freacă aşa de tare grija pentru platan, adresează-te către… ş.a.m.d., află diagnosticul şi cu ce zeamă să dăm pe copac şi se rezolvă.

Deci beleaua e, de fapt, la mine acum! 🙂

4 comments to Bună ziua am dat…

  • hm

    Bine că n-au înțeles că vrei să fie tăiat 🙂 🙂

  • @HM nu rade, ca asa am patit eu. Am facut o petitie la ENEL pentru ca prin curtea mea trece racordul vecinilor, ceea ce nu numai ca e ilegal dar trece si pe traseul pe care care creste un molid plantat de mine in urma cu 20 de ani. Care, facandu-se foarte mare, cam agata cablul vecinilor. Ce-au inteles aia de la ENEL? Nu ca le-am cerut sa-si mute reteaua de peste proprietatea me ci ca m-am adresat lor ca sa-mi taie ei molidul ! deci viata bate filmul …

  • hm

    … sau sa te si amendeze pentru ca ai plantat molidul dinadins ca sa agate cablurile…

  • Ando

    Aoleo! Te pomenesti ca ma amendeaza astia ca nu continui demersul 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>