despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„Daphne” din Moinești

… prea rar văd că – în Țara asta – se mai găsesc lucruri bune; bine făcute; dovezi care ne-arată că nu sîntem, cu toții, grăbiți să fușerim ceea ce facem.

Mîncăm niște mezeluri atît de proaste și de prostite, încît am și uitat cum normalitatea a fost, cîndva, un standard… Din cînd în cînd, căutăm, pe la cei care desfac produse pe la tîrguri și piețe, să ne aducem aminte dacă mai e cineva care să știe să facă vreun lucru cinstit.

Poate! – dar atîta-s de scumpe, aceste mezeluri găsite pe la tîrguri, încît chiar nu-ți vine să le mai cumperi!

Și atunci vezi că nu-i totul pierdut; că mai există producători care nu-și bat joc de mîncare și nici de omul care-o cumpără.

Am primit un pachet cu niște mezeluri produse de firma „Daphne” din Moinești. Sînt, cu adevărat, excepționale – nu doar cum trebuie să fie, ci chiar mai mult.

Din păcate, nu se găsesc în Capitală; nici în Bacău nu s-ar afla peste tot; dar cine le-ntîlnește, printr-o întorsătură fericită a vieții, să nu le lase, pentru că nici nu știe ce pierde.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to „Daphne” din Moinești

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>