despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

cu Peticilă

Fiindcă Primarul ales se plimbă prin Tribunale, Bucureștiul e condus de un interimar.

Din Septembrie pîn-acu’, l-am avut pe ilustrul necunoscut Marin Ștefănel Dan.

Pîn-acu’, zic – pen’că de-acu’ îl avem, în schimb, pe ilustrul necunoscut Răzvan Sava.

Spre deosebire de vechiul Marin Ștefănel Dan, care s-a văzut nevoit să promită că va cîrpi ce mai poate fi cîrpit, noul Răzvan Sava promite că va petici ce mai poate fi peticit.

Halal oraș, ajuns pe mîna cîrpacilor.

4 comments to cu Peticilă

  • Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar înainte de a începe de a cârpi și de a petici, sau orice alt verb indicând doar că veștmintele sunt mult prea vechi și de fapt soluția reală este să fie aruncate la gunoi, nu ar trebui ca cineva să-și suflece mâinile, să ia mătura în mână și să facă curățenie în primării, un obiectiv de început, mai ușor de îndeplinit decât renovarea cu chirpici a întregii capitale? Altfel cârpim într-un loc și sare petecul pe partea opusă. Iar d-l Petic îl va urma pe d-l Cârpaciu prin canaturile ușii rotititoare, lăsând scaunul lber pt d-l Flecuri la Pantofi. Și-atunci tot ce se va schimba cu adevărat va fi titlui articolului de azi. Nu va mai fi vorba de d-l Peticilă, ci mai curând de d-l Zdrențe pe Izmene. Și știm cu toții, unde duce asta, la o izmeneală încă și mai mare.

  • hm

    Să nu vorbesc urît, dar cînd ești cu izmenele rupte-n cur, poți fi futut mai lesne acolo.

    Taman problema asta-i. Că peticim, cîrpim și remaiem în loc să schimbăm haina.
    Intererimatul ăsta nu-i decît tragere de timp și “reașezare” a unor interese.

    Vești bune, nu-s.

  • L-am văzut ieri la TV pe noul primar. Curios, zicea ceva de urcarea pe site a contractelor primăriei şi de contractarea unui audit asupra primăriei. Parcă am mai auzit asta la un candidat la ultimele alegeri. O fi vreo legătură între cei 2?

  • hm

    Audit zisese că face și Marinel-Ștefănel…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>