despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

să avem răbdare

… toată lumea știe snoava cu gazonul englezesc: îl uzi, îl tunzi; îl uzi, îl tunzi: și după patru sute de ani o s-arate impecabil.

Tot așa, trebuie s-avem și noi răbdare; nu mult: vreun secol – și gata! O s-avem iar platani umbroși pe Berzei!

Cei bătrîni – șubreziți de șantiere și săpături – au dispărut; doi mai sunt în picioare. Dar au fost plantați pomișori tineri; copăcei.

De-acum trebuie doar s-avem răbdare: secolul următor va fi umbrit, sau nu va fi deloc.

2 comments to să avem răbdare

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>