despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiulcomentarii

  No comments.

arhiva

se mai pregătește ceva!

Deci. Să recapitulăm. Avem un gard de cetate, oribil, care păzește Biserica de oameni. Avem corturi de paranghelii. Avem cea mai înfiorătoare clădire a Capitalei. Avem un vodă pe veceu.  Avem și-alt gard nou, urît. Avem și-altă statuie de-ți verși mațele văzînd-o.

Avem deci, în inima Bucureștiului, o enclavă în care B.O.R. face ce vrea: transformă monumente istorice în buticuri, închide străzi cu barieră; în care din frumusețea lăsată de cei de dinainte se-alege praful…

De-aceea, cînd văzui, azi, sus în Dealul Mitropoliei aduse bordurile astea… începui să mă gîndesc la ce-i mai rău.

3 comments to se mai pregătește ceva!

 • dragos b

  Să nu-mi spui c-ai crezut că Videanu va fi uns patriarh…

 • cata

  Doar borduri ? Este doar inceputul . Pas cu pas . Eu cred ca vor inlocui minunatia aia de piatra din pavaj cu placi din ciment . Ar mira pe cineva ? Si mai au tupeul zdrentele astea de pochi sa ceara fonduri pentru catedrala lu’ peste si alte asemenea . Cu banii astia de aici nu se duceau si ei la niste azile de batrani sau de copii ? Nu !
  Cine te-a pus monsieur sa te duci acolo ? Ala cu coarne cred . Nu ramaneai mai bine cu imaginea Ateneului ? Ieri dimineata m-am luat dupa matale si am ajuns prin Libertatii pe la 9 bidineata . Superb ! Exact cum ai descris in articolul tau . Liniste , doi – trei joggeri , putina ceata ,un aer putin mai tare , curatel in parc , pasarele , veverite curajoase , foarte frumos .
  Si acum ai dat-o pe asta . Bravos !

 • hm

  păi mă dusei prin oraș, mă dusei prin Herăstrău, da’ mă mînă Sărsăilă și p-aci, ce să-i faci?

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>