despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Acasa: Yorkshire pudding

Se face repede!

Ia carne, de care vrei. E buna mai grasa. Tai-o cuburi si frige-o. Pregateste o ceapa si ceva usturoi, dar inainte sa le arunci peste carne, ia vreo trei-patru linguri din grasimea in care frige carnea, si pune-o deoparte.

Fa un aluat:

2 oua

un pahar de lapte

faina, o cana zdravana

putina sare

Amesteca totul, bine. Nu trebuie sa fie foarte consistent.

Da drumul la cuptor, tare.

Pune peste carnea care frige bulion si niste sos Worchester.

Intoarce-te la aluat: pune grasimea si mai amesteca.

Ia un vas pentru copt, unge-l cu ulei si baga-l asa in cuptor. Putin.

Scoate-l si pune aluatul. Lasa-l in cuptor vreo zece minute sau cat e cazul- pana cand incepe sa se rumeneasca.

Carnea e facuta. Opreste-o.

Pune carnea si sosul deasupra aluatului, si mai lasa-l un pic in cuptor.

Maninca-l imediat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>