Se face repede!
Ia carne, de care vrei. E buna mai grasa. Tai-o cuburi si frige-o. Pregateste o ceapa si ceva usturoi, dar inainte sa le arunci peste carne, ia vreo trei-patru linguri din grasimea in care frige carnea, si pune-o deoparte.
Fa un aluat:
– 2 oua
– un pahar de lapte
– faina, o cana zdravana
– putina sare
Amesteca totul, bine. Nu trebuie sa fie foarte consistent.
Da drumul la cuptor, tare.
Pune peste carnea care frige bulion si niste sos Worchester.
Intoarce-te la aluat: pune grasimea si mai amesteca.
Ia un vas pentru copt, unge-l cu ulei si baga-l asa in cuptor. Putin.
Scoate-l si pune aluatul. Lasa-l in cuptor vreo zece minute sau cat e cazul- pana cand incepe sa se rumeneasca.
Carnea e facuta. Opreste-o.
Pune carnea si sosul deasupra aluatului, si mai lasa-l un pic in cuptor.
Maninca-l imediat.
comentarii