despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor

Cînd am de unde-alege, mă-ndrept cu-ncredere către mezelurile firmei „Angst”. Magazinul lor de pe 1 Mai (Mihalache) mi-a fost încă de pe la sfîrșitul anilor ’90 un reper. Ba chiar și magazinul fabricii din Buftea mi-i simpatic.

În ultimii ani „Angst” a făcut fel de fel de înțelegeri – ba cu Carrefour, ba cu Mega Image – pentru vînzarea preferențială a produselor sale.

Din experiența mea cu stilul lor de-a vinde, pot să vă zic, cu mîna pe inimă, că n-am văzut nicăieri altundeva o așa nonșalanță de-a plasa produse care mai au două-trei zile pînă la expirare.

Nu-s expirate; niciodată n-am luat ceva stricat de la „Angst”; da’ au un talent să-ți dea lucruri care mai au un pic pîn-la expirare…

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to din zbor

  • Cristian Ioan

    Nu cumva exageram un pic?
    “au un talent să-ți dea lucruri care mai au un pic pîn-la expirare”
    Ne-am obisnuit cu produsele pentru hypermarketuri, pline de conservanti, care se pastreaza foarte mult, chiar fara refrigerare.
    Oare nu este FIRESC ca produsele NATURALE , laptele si mezelurile, sa aiba un termen de valabilitate redus?
    La fel si canrea, dimineata a transat porcul, dupa-amiza se vinde , int trei zile expira!

  • hm

    nu prea exagerăm!

    Ar ajuta mult ca pe produsele astea să scrie și data fabricației, și data expirării! Atunci am cunoaște mai precis cît rezistă unul sau altul!

    Pe unele scrie, dar nu e o regulă!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>