despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

grozav ce bun a făcut bunica humusul anu’ ăsta!

tii!

Ce bine e să poți mînca un produs tradițional, fabricat într-o regiune recunoscuta in toata tara ca leaganul traditiilor in prepararea conservelor de legume si fructe”!

Bunica din Argeș tot așa făcea tradiționalul humus – s-a păstrat rețeta originală.

… urmează șaorma de la sibieni și kiwiul de Dăbuleni.

4 comments to grozav ce bun a făcut bunica humusul anu’ ăsta!

  • Dan

    Cu schimbarea climei s-ar putea ca in cateva generatii sa apara retete pe bune “de la bunica” cu cine stie ce ingrediente exotice. Problema la noi cu plantele tropicale (exotice daca vreti) e ca inca avem ierni cu temperaturi diurne constant negative si inghet la sol, altfel ar creste si la noi prin parcuri palmieri sau portocali.

  • hm

    Zacusca fără oregano e pentru mainstream.

  • Mihaela

    Reclama de demult la gin:
    Sa ciocnim,ca nu e bai,cu gin de pe al nostru plai!
    Era într o vitrina,înainte de cutremur,pe la Kogălniceanu.

Leave a Reply to hm Cancel reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>