despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Pe Batiştei se munceşte!

 scris de Ando

Pe strada Batiştei, la  nr. 27-27 A, avem clădirea unde a funcţionat, mulţi ani, Policlinica Batiştei. Eram deja pregătit să trec pozele pe care le-am făcut, tot în august, dar anul trecut, la categoria “case căzute” – atât de părăginită ajunsese respectiva clădire, dat fiind că, de mulţi ani, era obiectul unui litigiu.

2 1

Zilele trecute, având drum prin zonă, m-am abătut special ca să văd ce se mai întâmplă pe acolo şi, după cum se vede în cele câteva imagini, se lucrează la reabilitarea şi recondiţionarea imobilului!

A B C

Şi peste drum, la numărul 26, s-a deschis un şantier. Pe terenul viran, care şi el zăcea de câţiva ani în stare de abandon, se va ridica -conform panoului – un blocuşor.

nr 26_panou nr 26_santier terenviran_captura 2_iulie 2014

Ca în multe situaţii, am remarcat şi pe acest panou, că imaginea noii clădiri este prezentată incorect, adică bloculeţul nostru apare undeva singur, înconjurat de iarba verde, pe un un fond idilic de cer albastru cu norişori pufoşi… când, de fapt, imobilul respectiv, va cam intra „cu bocancii” între cele două clădiri vecine, care au un cu totul şi cu totul alt stil arhitectonic.

1 comment to Pe Batiştei se munceşte!

  • Cat de nepotrivita locului e imaginea blocului ce se va construi la 26 … N-au cautat absolut deloc sa vada cum s-ar putea integra acolo altfel decat in Prelungirea Chencea sau in Iancu Nicolae … O sa fie un bloc trist dar agresiv, caruia in maxim 5 ani o sa-i pateze zoaiele fatada de polistiren tencuit si la care o sa umble oamenii la inchis balcoanele.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>