Uimitoare este încăpăţînarea de-a rezista, neschimbată, în plin centru: în Romană, cum o iei înspre Lahovari. De ani şi ani, – o ştiu eu de vreo şapte! – cofetăria Casablanca arată la fel şi face prăjiturile la fel. E, asta, bine sau rău? – zău dacă ştiu. Dar în oraşul în care se-nchid, la rînd, restaurante, cafenele, baruri şi terase uite că avem cofetăria Casablanca – cu camerele ei aerisite, cu terasa ei, cu prăjiturile ei bune, cu patronul ei de dintotdeauna.
La Casablanca fac şi cataif; nu ştiu dacă e aşa cum ar trebui el să fie la carte – dar e bun. Şi puţine cofetării fac cataif la noi.
mno, eu fac cataif acasa, si poate voi trece pe acolo din curiozitate…chiar nu stiu cofetaria.
Mie imi place si respectiva casa 🙂
Casa face toooţi banii!
Cataiful de la Casablanca este mirobolant, făcut cu cea mai indecent de nesănătoasă frişcă naturală! Şi amandinele de acolo sunt reuşite!
Nu as recomanda nimanui aceasta cofetarie!!! Noi ne-am facut tortul de nunta la ei (nu pentru ca i-am fi ales, ci pentru ca restaurantul la care a avut loc nunta are contract cu ei) si a fost o mare dezamagire!!!! Nu semana deloc cu ceea ce am ales! Plus ca au facut un tort minuscul pe care l-au prezentat invitatilor si inca multe altele (nestilizate banuiesc) care au ramas in bucatarie. Mai mult, cand am mers la degustare ne-au dat prajituri din congelator (efectiv ne-a zis patronul sa mai stam 5 minute sa pice gheta de pe ele) si, vazandu-ne uimiti, ne-au spus ca asa e normal, asa tin toate cofetariile prajiturile la congelator zile intregi pana le vand. Concluzia: Nu se merita deloc!