despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

ca porcii

… ceea ce vedeți în pozele astea întunecate nu-s cine știe ce chestii misterioase.

Ci chiștoace.

Sute, sute de chiștoace aruncate pe jos…

Unde? La Facultatea de Medicină – unitățile universitare, autonome fiind, pot decide să lase să se fumeze în curțile lor.

Un rahat de scuipătoare, însă, n-ar pune…

Sînt, însă, și alte chestiuni aici. Cum ar fi cea a viitorilor noștri medici care aruncă, ca porcii, chiștoacele în fața intrării-n facultate. Cum ar fi complacerea lor în mizerie.

fumatul face rău

3 comments to ca porcii

  • George

    Sunt fumator si pot spune ca-s nenumarate situatiile in care nu-i usor sa te debarasezi de chistoc in conditii de “legalitate”.

    Bulevarde cu cosuri lipsa, bulevarde cu cosuri orientate catre sosea, bulevarde cu cosuri de care te desparte un scuar (care ar trebui sa fie verde), de obicei ingradit.

    Si, cea mai deranjanta, ANATOMIA cosului bucurestean “standard”. In loc sa aiba un “cioc” metalic in care sa poti arunca chistocul semi-aprins fara grija, tre’ sa stai sa-l freci de placuta aceea metalica pan’ se stinge, si nici atunci nu esti sigur ca e perfect stins si ca nu ia foc gunoiul daca-l arunci inauntru.

    Te asigur ca nu-s nici comod, nici needucat, dar in 5% din situatii mi se acreste sa tin chistocul in mana pana la primul cos si procedez si eu precum cei la Medicina. Insa la ei in curte ar putea sa instaleze fara grija cosuri metalice tip “Kaufland” sau “Carrefour”. Si fara frica “reciclarii” fierului NOU.

  • Scrumiere portabile, de buzunar …

  • hm

    De acord cu prostia generală a coșurilor proaste, prost puse… Mergi pe câte o străduța cu coșuri la fiecare stâlp și ieși in bulevard, cu coșuri la 200 de metri…
    Dar mizerie ca aci, la Medicină, mai rar.
    Și sunt in curte, aproape, coșuri.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>