despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

„Dristor”

Mi-am dat seama că n-am mîncat de la „Dristor” decît de vreo trei ori; și niciodată de la „Dristorul”… din Dristor.

N-are-a face; de fiecare dată, am fost mulțumit – și de servire, și de experiență, și chiar de șaormă-n sine. Poate nu de preț… e scump aici!

Dar e cinstit să recunosc că n-ai surprize neplăcute; că gustul e cunoscut și te poți încrede-n el; și că spectacolul facerii șaormei e hazliu – și, mai ales, că dai peste fel de fel de tipuri de oameni la coadă.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to „Dristor”

  • George

    Mi se pare exorbitant de scumpa. Gustul e absolut banal; e o saorma ok, insa nu exceleaza. Dristorul a devenit “corporatie” si e mult prea mainstream; ai zice ca la vanzarile pe care le au, ar putea sa vanda un pic mai ieftin, dar foamea de bani isi spune cuvantul.
    Am rulat azi una de pui la 15 lei de la Genin din Floreasca. Pe banca in fata blocului Perla. Astia au obiceiul sa puna multa maioneza, asa ca spune-i sa puna mai putina decat de obicei. In rest, gust senzational, acelasi ca-n 2006, de cand ii stiu. Cea mai buna mancata vreodata, dupa mine, de la ei a fost.

  • hm

    Confirm 🙂
    Și eu am aceeași părere bună despre Genin. Dar fiindcă e cam peste mână să trec pe la ei, mai compensez cu „la haleală” de lângă Gară, de asemenea foarte, foarte bun – ceva mai scump decât Genin, însă.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>