despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

acum un secol eram mai deștepți

… iată dovada: nenorocita de dovadă!

După cum știți, nu putem da roată Herăstrăului fiindcă podul C.F.R. construit acum mai bine de zece ani la Băneasa, peste lac, nu-i prevăzut cu spațiu prielnic pietonilor și cicliștilor. Au murit oameni.

Podul ăsta a-nlocuit unul vechi și mai elegant:

Doar că, cu un veac în urmă…

Da: cu un veac în urmă, nenorocitul ăsta de pod C.F.R. era dublat de o pasarelă pentru oameni.

Imaginea cu pescarul e găsită pe Once upon a time in Bucharest; cealaltă de undeva din arhiva Railwayfan.

4 comments to acum un secol eram mai deștepți

  • cata

    In cei o suta de ani trecuti s-a produs un mic ‘accident’ in ‘tarisoara noastra’ , in Romania : COMUNISMUL ! . In rest sunt comentarii !

  • Cornel S

    Poate Socialismul…Comunismul este cu totul altceva. Dar, daca nu ne doare gura, putem sa spunem orice la orice…

  • cata

    @Cornel S : Nepoate , nu te mai sparge in basini si arfe de doi bani si nu mai face pe intelectualul filozof ,esti un cacacios la modul in care ma iei la misto. Eu mi-am exprimat o parere personala .Daca ai alta parere te invit sa o prezinti aici . Dar ai chef de polemica si de mistouri asa incat cauta-ti alt papagal , nu tine cu mine . ‘Dar, daca nu ne doare gura, putem sa spunem orice la orice…’ – asta sa i-o spui cui vrei tu , nu mie.

  • Cornel S

    Nimic din ce am scris nu justifica violenta verbala. A fi caustic e una, a fi mârlan e altceva. Consider subiectul inchis. Zi buna, unchiule, o sa caut, asa cum ceri, ALT papagal…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>