Da, must! A-nceput sezonul mustului!
Şi vă trimit la sursa sigură: la Vinul Nostru, pe strada Octav Cocărăscu.
De azi vînd must!
Şi ca să vedeţi de ce-i laud în fiecare an: pentru că ştiu cum se fac afacerile. I-am sunat săptămîna trecută, să-i întreb cînd aduc must. Şi m-au sunat ieri, să-mi spună că au adus. Pentru ei era important ca un client să fie informat şi mulţumit.
Vinul Nostru vinde mustul cu 40 de mii vechi litrul.
Da…must… 🙁 Bun mustul ala de la ei, chiar si la vreo 6 luni dupa ce a fost produs. Parol. Too bad I can’t enjoy it next year as well.
…deci să nu punem bine o sticlă în toamna asta?
@Radu sa nu confunzi mustul cu vinul taiat sau mai rau sa nu faca confuzia asta chiar magazinul.
nu, e mustul obişnuit, pe care ţi-l pui tu la păstrare peste iarnă.
fiert – răcit – pus la congelator şi băut la anul în iunie.
Bai, din pacate nu. Sunt tentat sa zic “hai pune” doar din optimism tamp (eu sper mereu c-o sa castig la loto si ca ma intorc acasa :D) dar nu vreau sa ma injure dna HM ca n-are loc in congelator si iarna asta. Multam da’ aia e.
A fost cel mai bun must ever. Sigur, dupa 7 ani orice must ti se pare senzational dar oricum m-am bucurat de el cu pipeta ca sa tina cat mai mult 😀
Hai că eşti tare!
Noi visăm să cîştigăm la loto ca să plecăm, tu visezi ca să te-ntorci!
Mno, marți am fost și-am luat nijte vin (“decît” un chil, nu-s fan must) + mere și struguri (mega ieftin față de ce e pîn piață)
Az’ am mai dat o tură pt. mere/struguri + must pt ceva colegi de la birou.
Mustul se terminase.
Mîine vine o tură nouă (mai dulce carevrazică)
… a venit. Azi – duminică – este must.
şi e deschis pînă la 2.