despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Matty: una pe zi

— Fantastic! Trei zile am stat acasă și mi-am și pierdut antrenamentul!

6 comments to Matty: una pe zi

  • Concretramirez

    Pacat ca de la o vreme imaginile nu se vad bine. Oricum, va multumim zilnic pentru anduranta cu care ne delectati diminetile.

  • hm

    Da, după cum spuneam în septembrie, începem să vedem fundul sacului. Ne-au rămas imagini care nu au fost salvate decît la rezoluție mică. Fiindcă-i imposibil să mai primim altele dar nici nu vrem să rămînă pierdute, le publicăm așa…

  • Filip

    Eu apreciez transcrierea textului, este utilă.
    Îmi amintesc că eram sceptic în 1990 când ITB a zis că de acum înainte nu mai pleacă cu oameni pe scară. Dar uite că s-a putut. Presupun că așteptăm următoarea revoluție ca să facem pasul următor în domeniu, orar regulat și condiții decente prin benzi dedicate transportului public.

  • hm

    Treaba asta a-nceput chiar din 1987/88, odată cu primele livrări de DACuri scunde. Astea n-au mai pornit cu ușile deschise.

  • Filip

    Se pare că doar teoretic înainte de 1989. “O alta magarie tipic autohtona a fost dezactivarea sistemului care nu permitea pornirea cu usile deschise, sistem introdus din fabricatie pe DAC-uri prin 1984, daca nu ma insel.”
    http://www.transira.ro/bb3/viewtopic.php?f=46&t=848&start=60

  • hm

    Chiar și practic ; le-am prins, am mers cu ele.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>