despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul |
Matty: una pe zi6 comments to Matty: una pe ziLeave a Reply |
articolele noastre sînt preluate și de: |
Copyright © 2005 - 2024 Simply Bucharest Log in Powered by WordPress & Atahualpa |
Pacat ca de la o vreme imaginile nu se vad bine. Oricum, va multumim zilnic pentru anduranta cu care ne delectati diminetile.
Da, după cum spuneam în septembrie, începem să vedem fundul sacului. Ne-au rămas imagini care nu au fost salvate decît la rezoluție mică. Fiindcă-i imposibil să mai primim altele dar nici nu vrem să rămînă pierdute, le publicăm așa…
Eu apreciez transcrierea textului, este utilă.
Îmi amintesc că eram sceptic în 1990 când ITB a zis că de acum înainte nu mai pleacă cu oameni pe scară. Dar uite că s-a putut. Presupun că așteptăm următoarea revoluție ca să facem pasul următor în domeniu, orar regulat și condiții decente prin benzi dedicate transportului public.
Treaba asta a-nceput chiar din 1987/88, odată cu primele livrări de DACuri scunde. Astea n-au mai pornit cu ușile deschise.
Se pare că doar teoretic înainte de 1989. “O alta magarie tipic autohtona a fost dezactivarea sistemului care nu permitea pornirea cu usile deschise, sistem introdus din fabricatie pe DAC-uri prin 1984, daca nu ma insel.”
http://www.transira.ro/bb3/viewtopic.php?f=46&t=848&start=60
Chiar și practic ; le-am prins, am mers cu ele.