despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

din zbor: ce fac alţii bun

Raiden se-ntoarce în zona Uranus-Academiei – şi ia la pas maidanul plin de bălării de-acolo, descoperind porţiuni pietruite din fostele străzi demolate. Ştiu că de obicei citez din articolele lui, dar de data asta o să-i şterpelesc o poză, că-i de-o mie de ori mai grăitoare:

Mai mult – în articolul Comorile ascunse de pe maidanul Academiei.

Raiden n-a fost de unul singur pe-acolo; s-au dus şi Teoctist, şi Armyuser,  şi Popescu… despre incursiunea în zonă, un articol şi la Abracadabra.

———-

Dac-am pomenit de Popescu – iată-l cu o idee nouă, despre cum şi cît de bine ar putea s-arate zona canalului Colentina!

Cu barca prin Colentina se cheamă articolul.

———-

Vi-era dor de reportajele lui Vlad Ursulean din România Liberă? – iată aici: Cît de greu e să furi o bicicletă în capitală?

Am reuşit deci să furăm o bicicletă de 16 ori, în văzul şi nepăsarea a mii de bucureşteni. Am operat întocmai ca un hoţ de biciclete, cu o excepţie: după ceva antrenament, am reuşit să tăiem lacătul cu bomfaierul într-un minut. Un hoţ foloseşte un cleşte şi are nevoie doar de 10 secunde să taie un cablu.

… aşa e – nimeni nu se uită! Mi-am ‘furat’ şi eu bicicleta de vreo două ori, de-a lungul vremii. Şi mi s-a furat şi mie-odată, asta ca să fim chit.

———-

… dacă vă-ntrebaţi unde s-a cam dus lumea bună de pe forumurile de transport, vă vînd un pont: aici, pe forumul portalului Metrou uşor al lui Marian Andrei.

9 comments to din zbor: ce fac alţii bun

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>