despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

Din nou despre lucruri bune de mincat:

Pentru ca doua laude n-o sa strice niciodata.

Cozonacii de la cofetaria Claus ramin cei mai buni; e drept ca nu-s chiar ieftini si nici foarte mari, insa sunt innebunitor de buni: incercati sa luati unul pentru acasa si sa-l puneti pe bancheta, in masina – dupa patru semafoare pe rosu o sa cadeti in pacatul lacomiei.

Iar banetenele cu carne de la patiseria-covrigaria de pe Eforie, colt cu Brezoianu au cea mai gustoasa carne tocata pe care-o vei gasi intr-o placinta in orasul asta! Tot acolo e si o cofetarie ce merita incercata!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>