despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Ce se întîmplă pe Panduri?

Şoseaua Panduri arată bine, cu spaţiul acela verde de pe mijloc (cîndva treceau tramvaiele pe-acolo, înainte de a se face Trafic Greu). A fost refăcută în 1997 – îmi aduc aminte că a fost una din ambiţiile primarului Sectorului 5 din acea vreme (C.C.Chiriţă).

Acum patru-cinci ani s-a zvonit că se va face din nou linie de tramvai pe Panduri şi locuitorii au protestat atît de tare, încît s-a şi renunţat la acea idee.

Zilele astea însă se lucrează pe Panduri:

Ce se face acolo, ştiţi? E o lucrare de înfrumuseţare a spaţiului verde? De ce s-o face taman acu’, în pragul iernii?

Sau să fie oare vreun plan de lărgire a şoselei, cu încă o bandă? Că n-am reuşit să aflu.

Pentru cei care n-au mai fost de ceva vreme pe Panduri, să ştiţi că au fost instalate semafoare acţionate de pietoni la toate trecerile dintre Academia Militară şi 13 Septembrie.

3 comments to Ce se întîmplă pe Panduri?

 • Dan

  Aproape sigur largesc strada; de fapt e si normal, daca in “zilele noastre” la ceas de seara coada semaforului de la Monitor porneste de la Carrefour (market), dupa inaugurarea pasajului Basarab exista riscul strangularii iesirii din Dr. Taberei.

 • hm

  Chestia ciudată e că nu arată ca şi cum ar vrea să lărgească şoseaua; n-au săpat pentru a face fundaţie .
  Au decopertat şi au săpat un şănţuleţ îngust, de parcă ar vrea să facă o reţea de irigaţie pentru viitorul spaţiu verde!

 • Fritz

  Poate baga netcity pe mijloc ca sa nu mai sparga asfaltu…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>