despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Case căzute 218 – Bd. Regina Maria 10, 12 și 16

… de fapt, cam de-aicea am pornit povestea noastră cu casele căzute…

E cea mai putredă și mai infectă bucată de bulevard central; incredibil cum imobilele astea stau așa de atîția ani. E așa de strigător la cer.

mai multe despre Case căzute

6 comments to Case căzute 218 – Bd. Regina Maria 10, 12 și 16

  • Urmăresc cu interes ce se descrie la Simply Bucharest, dar, bazat pe intervențiile mele precedente, nu am mai vrut să intervin. Au trecut anii. Nu mai am disponibilitatea să încep o discuție în contadictoriu cu d-l Frangulea. Cu Ovidiu Zară, am oricând, dar el se ferește și vreau să las trecutul în urmă, doar că trecutul nu se lasă și iar mușcă memoria. Mă uit la serialul caselor cazute. Mi se pare grotesc să nu existe fonduri pentru restaurea unor colțuri istorice, dar există pentru zambile și palmieri la Constanța, festivaluri folclorice și alte perisabile. Aș fi curios ce se mai petrece pe Biserica Alexe și pe Câmpineanu. Vă mulțumesc că măcar voi vă ocupați.

    • Ce e frumos e că o parte din festivalurile din ţară sunt făcute fix de PMB, deci banii bucureştenilor se duc în evenimente din Alexandria sau Târgovişte.

  • x

    Am impresia ca cea din pozele 4-5 a fost demolata saptamana trecuta.

  • hm

    deci e printre ultimele poze cu ea-n picioare. S-au mișcat iute, odată ce s-au apucat de demolat.

  • Marian POMPIERUL

    da, baga-le-as coaie-n rât! !!totul în tara ăsta numai pe demolat și făcut saloane, cazinouri, pariuri, bănci, farmacii, cafenele, pule cu gât. ……și ne mai miram de ce se duce România de râpă 😧😧😧😧😧😧

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>