despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

între două mizerii

De-un an jumate a răsărit o organizare de șantier în fața Ateneului – una din cele mai frumoase, reprezentative și căutate clădiri ale Capitalei noastre.

Dă bine-n poză, ce să zic!

Nu-nțeleg ce se petrece-n șantierul ăsta și de ce s-a încropit taman aicea. Strada din stînga e o fundătură folosită pe post de parcare pentru parcagii…

… o fi fost, oare, chiar așa de peste mînă să se puie troacele muncitorilor acolo?

Nu-nțeleg de ce ține atîta șantierul: în tot acest timp se pot face, construi, renova un număr uriaș de lucruri: aici totul trenează.

Așadar să ne-nțelegem: cine vrea să fac-o poză frumoasă cu Ateneul primește drept premiu și-o poză urîtă cu șantierul, pe lîngă cea cu coșmelia cretină a paznicului, de-afară.

Da’ nu contează la noi chestii de-astea, mărunte…

… legate de bun-simț și civilizație.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>