despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiularhiva

Din nou: radio in Bucuresti

Toamna relanseaza radiourile, intotdeauna: ce s-a-ntimplat anul asta? Pai, deja proiectul NewsFM s-a schimbat in Radio ZU (89 FM-asculta cineva ZU?); pentru cei care se obisnuisera cu muzica de pe acea frecventa, o pot gasi pe net, la radio Metropol (se poate intra de aici, e o reclama-n dreapta paginii).

Realitatea FM (90.2 FM) a-nceput sa emita ca si radio de sine statator, insa pe linga semnalul slab, continutul dezamageste: se pare ca n-o sa avem aici news&talk, asa cum se promitea. In plus, RFM nu are inca un site, iar asta chiar e o lipsa mare in ziua de azi!

Inc-un post de radio traditional si-a schimbat numele. Dupa UniPlus, Contact, Delta si Fun, Total e urmatorul care-si schimba pielea si naravul: noul Gold FM (96.9 FM) suna mult mai bine – pentru ca foloseste o reteta simpla: doar muzica veche, cu care n-ai cum sa dai gres; in plus, a pornit la drum cu niste oameni care se pricep; si asta s-a simtit din prima zi.

Ce fac celelalte posturi de radio? Romantic FM (101.9 FM) emite de-acum doar in Bucuresti. Radio Romania (105.3 FM) a-mplinit 80 de ani. RFI (93.5 FM) aduce tot mai multa consistenta in programele sale, ajungind sa fie tot mai aproape de conceptul autentic  de radio vorbit; este una dintre putinele subsidiare RFI, pe plan mondial, care nu numai ca nu s-a inchis, dar se si dezvolta.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>