despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Salutări din Uranus!… la hotelul Marriott!

scris de Ando

Joi seară, neobosita echipă de la Cartierul Uranus a vernisat, la parterul hotelului JW Marriott, o inedită expoziţie de fotografii şi picturi din fostul cartier bucureştean, distrus pentru face loc noului centru civic. Inedită pentru că sunt prezentate unele fotografii în premieră, dar şi picturi cu aspecte din cartier realizate de Traian Bădulescu Sr. care a locuit mai bine de 34 de ani pe strada Meteorilor 23.

Expoziţia „Salutări din Uranus!” va fi deschisă o lună (program de vizitare 10-18), dar ceea ce este demn de reţinut – în fiecare  joi, între 18-20, vor fi întâlniri cu cei pasionaţi de discuţii, întrebări, detalii etc., întâlniri la care organizatorii vor aduce şi materiale surpriză, în afara expoziţiei.

  

1 comment to Salutări din Uranus!… la hotelul Marriott!

  • Vlad

    Bunicii mei, tatal meu si matusa mea au locuit pe Str. Sfintii Apostoli timp de vreo 10-15 ani. Verisoara bunicii mele a locuit parca pe Minotaurului pana cu putin inainte de demolari.

    Excelenta aceasta initiativa de a readuce in constiinta sociala un loc pierdut (dar reprezentativ) al Bucurestiului. De salutat si hotelul Marriott, care gazduieste aceasta expozitie: intr-un fel ii da un plus de semnificatie expozitiei faptul ca hotelul este construit pe o parcela a fostului cartier.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>