despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

start/stop… stop risipei II

… din ciclul „cum dibuim mitocanul”.

E și ăla care-și lasă mașina cu motorul pornit și… se duce, se-așează la taclale.

Pentru că-și permite, de-aia.

Dintr-ăștia, în realitate, nu mulți își permit să ardă benzina pe banii lor!

Au cotă de combustibil, au carduri de companie, au mașină de serviciu ori pe comodat: normal că le dă mîna să fie boieri pe banu’ altuia.

Plus că le crește pateul ceva de speriat, fiindcă li se pare o mare șmecherie – nu-i așa?

Și – pe șmecheria și boieria mitocanilor ăștia – risipim combustibil, aruncăm bani, umplem aerul de gaze.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>