despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

ultimul must din 2017

… dete canicula!

Vine șprițul ăla răcoritor, socata rece!

N-ai zice c-ar merge un must, nu-i așa?

Lăsasem de-astă toamnă, în congelator, o sticlă cu must…

Se zice că-s multe rețete de-a păstra mustul pentru mai tîrziu. Unii zic să-l fierbi tu înainte. Alții, să fierbi doar jumate și să-l amesteci cu cel nefiert. Să pui aspirină… să pui niște hrean…

Eu l-am pus ca atare, așa cum l-am luat de la mustărie-n Octombrie.

Și-a fost minunat!

Și-au mai rămas doar vreo trei luni și-o țîră pîn-la toamnă, leliță Ioană.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to ultimul must din 2017

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>