despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

ninge. la televizor.

Ca de obicei, în loc să facă ceva folositor, televiziunile ne bat la cap: primăria nu a de’zăpezit nimic! şi chiar dacă a de’zăpezit ceva, nu a de’zăpezit ce trebuie, cum trebuie, şi pe unde trebuie.

… bălării:

Primăria a de’zăpezit cît se poate de bine, ţinînd cont că în Bucureşti ninge fără oprire. Cînd o să stea ninsoarea, o să se poată da zăpada deoparte aşa cum trebuie – şi să ştiţi că o să se dea: chiar şi în sectorul 5.

Aşa că – nu vă uitaţi la televizor, la ştiri. O să vedeţi numai tîmpenii. Nu sfaturi privind circulaţia pe timp de iarnă, nu atenţionări de a nu încurca operaţiunile de de’zăpezire în curs, nu o hartă a drumurilor închise, nu îndemnuri de a sta acasă dacă nu aveţi neapărat drum undeva… ci, pur şi simplu, tîmpenii – ca-n poza din dreapta.


4 comments to ninge. la televizor.

 • Dan

  Pe Calea Rahovei si pe Trafic Greu carosabilul e “negru”. Plug + solutie, ceva ce n-a vazut sectorul asta de muuuulta vreme!

 • hm

  da, chiar stăm bine! Se simte că a intrat bine Romprest peste tot; chiar şi printre blocuri!

 • Dan

  La mine in parcare si-au facut azi dimineata partie masinile si dubele venite cu fiare si cu hartie. Inerent una dintre ele a derapat si a pocnit o masina parcata chiar in fata mea. De obicei clientii “fiarelor” traverseaza campul si nu ajung pana la mine insa acum… au improvizat. Cu scandalu’ de rigoare. Btw, s-a scumpit mult fierul la colectare ( >3x fata de 2008), semn ca oferta s-a redus mult… adica nu prea mai e de furat nimic din fabricile comuniste. O veni si ziua aia cand colectorii isi vor face bagajele… Sau cine stie, or lua si ei foc (evil).

 • hm

  fierul vechi a fost la liber pe Buzeşti şi pe Berzei. dădeau tîrcoale ţiganii la demolări, ceva de speriat.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>