despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

din zbor: patiseria-întrerupător

M-am plictisit eu să număr. S-a deschis în 2012, s-a închis în 2014; s-a redeschis în 2017 și s-a re…închis în 2018.

Acuma s-a deschis iară.

E vorba de „Megapanul” de pe Titulescu.

E bine că-i acolo o-patiserie-ceva, deși sortimentul nici acuma nu-i deloc îmbietor, cu toate – ori, mai ales – că pe geam scrie, în pas cu vremurile, „gust tradițional din maia naturală”…

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>