despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

Urme ale trecutului (II) Calendare de buzunar 1966 (V)

de C. D. Mocanu și HM

Partea leului, cum s-ar zice – avem și-o reclamă ai celor care se ocupau de aceste reclame de pe calendare, anume „Recom”.

După o masă gustoasă și consistentă din pastele făinoase mergea un desert hrănitor și bogat în vitamine – gemul de gutui. Și, ca să stingem setea, apa minerală era băutura ideală; și aveam multe ape minerale și-atunci: Biborțeni, Bodoc, Boholt, Borsec, Buziaș, Covasna, Harghita, Lipova, Matild, Poiana Coșnei, Șaru Dornei, Poiana Negri, Vîlcele, Vîrghiș, Zizin și Poiana Vinului!

Va urma!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>