despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Din fugă: „golăneală” preelectorală

scris de Ando

UNU. La început (acum, vreo două săptămâni), mai timid, au apărut câteva bannere agăţate de stâlpi.

Apoi treaba s-a îngroşat, aşa că, deja în zone importante, cu trafic mare, tronează imaginea „profului de mate” care ne atenţioneză că el are tot felul de soluţii la problemele sectorului 2.

Acum, trebuie să fii prea naiv să nu înţelegi că, de fapt, avem de-a face cu o campanie electorală mascată, un fel de… start furat. Cu toate că, însăşi A.E.P. (Autoritatea Electorală Permanentă) ne asigura, încă de acum patru ani, că, de fapt, aici, avem de-a face cu… „publicitate politică”: „Astfel, în perioada preelectorală, partidele şi candidaţii au avut voie să îşi facă publicitate politică, dar nu şi publicitate electorală”.

Deci, ca să n-o lungim, e genul de „golăneală” politică dâmboviţeană menită să ia ochii la fraieri!

DOI. Dan Cristian Popescu (PNL) este actualul vice-primar al sectorului 2. Eu unul, mi-am dat cu părerea şi mi-o menţin: la sectorul 2, presimt, de mai mult timp, un blat PSD-PNL. Prea a fost linişte în aceşti ultimi patru ani. A, că au fost şi mici înţepături verbale, de acord, dar asta de ochii lumii. Adică: actualul primar (Toader Mugur Mihai), o figură ştearsă, ajuns acolo pe valul pesedist al alegerilor din 2016, a avut o viaţă relativ liniştită cu „profu” nostru lângă el, făcând un fel de „echipă” sui-generis. Aşa îmi explic şi lipsa de reacţie la invazia de bannere de care pomeneam la început. Pe de altă parte, se vede de la o poştă că De Ce Popescu are vână, vrea să fie primar, e un tip activ (un pic… traseist politic), iniţiază şi participă la multe acţiuni, are pagină de facebook unde răspunde la multe întrebari şi rezistă la comentariile contondente. Aşa că nu exclud, deci, o viitoare rocadă între cei doi.

3 comments to Din fugă: „golăneală” preelectorală

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>