despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul



arhiva

pe vremea asta

Se fac șapte ani de cînd C. D. Mocanu e în redacția noastră – iată și primul articol pe care l-a scris: Ciocolata și Apele Minerale!

Demult ani așterneam o samă de gînduri legate de transportul public bucureștean – ce însemnează el și ce s-ar cuveni să se petreacă pentru a deveni folositor… prea puține s-au schimbat în bine de un deceniu încoa’.

Vremea asta de-nceput de vară – atuncea cînd nu-i prea capricioasă – ne scoate din casă. Putem să ne plimbăm pe strada Moise Nicoară, să căscăm gura la copaci frumoși – și, pîn-o veni și momentul vacanțelor, dăm o fugă la Sibiu.

În umbra trecutului ne-aducem aminte despre Nenorocirea dela Cotroceni și de obișnuita întîlnire cu tinerețea lui Alexandru Dinu – din anii 1978 – 1985: de pe străzi, în întreprinderi…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>